Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Vergaderen

Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie? Zoek niet verder! Vergaderen in de natuur, wie wil dat nou niet?! Met een landelijke vergadering ervaart u volop rust, ver weg van de hectiek van kantoor.

Vergaderen midden in de natuur zorgt ook voor extra inspiratie. En laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt. De locatie is landelijk gelegen, in een groene omgeving, midden in de natuur, in het mooie dorp Voorst. De vergaderlocatie biedt veel rust, ruimte en privacy. Zowel kleine groepen (vanaf 8 personen) tot grote groepen (100 personen) kunnen bij ons terecht. 

Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, uiteraard zijn deze helemaal op jouw wensen af te stemmen. Het begint al met een hartelijk ontvangst. Daarnaast rekenen wij geen extra kosten voor het gebruik van audiovisuele middelen, deze zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Hapjes, een boerenlunch, een overheerlijke bbq, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om het naar jullie zin te maken.

Wil je landelijk vergaderen en weten of de locatie beschikbaar is voor jullie vergadering? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.