Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – XL

Een onvergetelijke, luxe dag beleven, waar iedereen nog lang over napraat? Wat dacht je van koe knuffelen met jouw vrienden, familie of collega’s? Even lekker weg uit de hectiek en ontspannen. Kom en bezoek onze boerderij en ga naar huis met een dosis nieuwe energie.

Met het oog op een leuk dagje uit, mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Een echte boerenlunch op onze boerderij maakt deze dag helemaal compleet. Een heerlijk soepje met groente van ons land, broodjes en verse eitjes van onze eigen kippen. Ook krijg je de kans om de verse melk van de koeien te proeven. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de heerlijke honing van onze bijen.

Deze té gekke activiteit is al te boeken vanaf vier personen. Individuele inschrijvingen zijn ook van harte welkom.

Het programma

De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijk kop koffie of thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over het ontstaan van koe knuffelen en de boerderij. Dit doen we natuurlijk helemaal in stijl. Voor iedereen staan overall en laarzen klaar. Als iedereen in stijl is, gaan we gezamenlijk genieten van de boerenlunch.

Als de buikjes rond zijn, stappen we de stal of het weiland in. Bij regen zijn de koeien heerlijk droog in de stal. Allereerst maken we kennis met onze lieve dieren. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Op deze manier voel je je helemaal op je gemak tussen de koeien. De minuten tikken voorbij. Als we volledig ontstresst zijn, sluiten we de bijzondere workshop gezellig af met een lekker hapje en drankje.

Details
Tijd:              10.30 uur tot 16.00 uur
Wanner:      Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk behalve op zondag
Kosten:        €80,00 per persoon.

Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.