Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – XL

Een onvergetelijke, luxe dag organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Wat dacht je van een bijzondere activiteit als koe knuffelen met jouw vrienden, familie of collega’s? Even lekker weg uit de hectiek en ontspannen. Deze té gekke activiteit is al te boeken vanaf vier personen. Individuele inschrijvingen zijn ook van harte welkom.

Kom en bezoek onze boerderij en doe lekker nieuwe energie op in de prachtige natuur. Onze lieve dieren zijn relaxt, lief en hebben een nieuwsgierig karakter. Ze hebben warme en oprechte aandacht voor je, met een lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden.

Met het oog op een leuk dagje uit, mag ook lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Een echte boerenlunch op onze boerderij maakt deze dag helemaal compleet. De lunch bestaat uit een heerlijk soepje, broodjes en verse eitjes van onze eigen kippen. Ook krijg je de kans om de verse melk van de koeien te proeven. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de heerlijke honing van onze eigen bijen.

Het programma
De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijke kop koffie, thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over de boerderij en het ontstaan van koe knuffelen.Voor iedereen is in de ontvangstruimte een overall en laarzen beschikbaar.

Als iedereen in stijl is, gaan we gezamenlijk op pad en maken we allereerst kennis met de lieve dieren. Zo stellen we ons voor aan de koeien en kalfjes. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt tussen de koeien. De minuten tikken voorbij. Rond 13.00 uur staat er een heerlijke boerenlunch. Als de buikjes lekker gevuld zijn is er “vrije” tijd en bepaalt men zelf of naar de kalfjes en of koeien .Als we lekker ontstresst zijn, sluiten we de bijzondere workshop gezellig af met een lekker hapje en drankje.

Details
Tijd
10:30 uur tot 16:00 uur

Wanneer
Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk!

Op zondagen zijn we gesloten!

Kosten
€ 80,00 per persoon

De tijd vliegt voorbij. Je bent verzekerd van een ervaring rijker. Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.