Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Kinderfeestje

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Kom gezellig samen met de jarige, hun vriendjes en/of vriendinnetjes koe knuffelen. Ze zien, ruiken, proeven en ervaren het échte boerenleven. Ook maken zij kennis met de passie voor ons vak. Er gaat een wereld voor ze open. Wat dacht je van een uniek kinderfeestje?

Speciaal vanaf acht personen (incl volwassene) hebben we een leuk aangepast programma. De kinderen kunnen lekker spelen op ons boerenerf en in de feestschuur. Ze zijn heerlijk buiten in de weer. Ze hoeven zich geen moment te vervelen. De minuten tikken voorbij. Ze worden vermaakt en jij hebt er vervolgens helemaal geen omkijken meer naar!

Deze activiteiten doen de kinderen natuurlijk helemaal in stijl. Laarzen en een overall zijn uiteraard items die thuis horen in de garderobe van het echte boerenleven. Als iedereen er klaar voor is, stappen we de stal in. Er valt naast spelen ook van alles te leren. Zo maken ze kennis met onze dieren. Ze mogen de dieren aaien en knuffelen.

Dé workshop
Het programma duurt ongeveer twee uur. Het eerste uur staat helemaal in teken van zelf onderzoek. Ontdek onze dieren, knuffel met de kalfjes, ontmoet de pinken, kijk hoe de koeien gemolken worden en knuffel de lieve koeien.

Het tweede uur krijgen de kinderen heerlijk oer-Hollandse pannenkoeken voorgeschoteld. Onder genot van lekkere limonade. Voor de ouders is er natuurlijk ook een heerlijk kopje koffie of thee aanwezig en uiteraard ook pannenkoeken. Als de buikjes rond zijn, gaan we met zijn allen naar de hooiberg. Gezellig in het hooi met konijnen, kippen en pony’s. Voor wie nog meer energie heeft, kan zich helemaal uitleven op de trampoline en in het hooi.
Als er kinderen zijn met een allergie of een dieet dit graag doorgeven in het reserveringsformulier.


Details

Tijd
11:00 uur tot 13:00 uur
13:00 uur tot 15:00 uur of
15:00 uur tot 17:00 uur.

Wanneer
Vrijdag en zaterdag

Kosten
€ 12,50 per kind/volwassene

Op zondagen zijn we gesloten!

Door de professionele begeleiding zijn kinderen met special gedrag ook van harte welkom.

Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.