Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Kinderfeestje

Wil je een fantastisch kinderfeestje vieren? Kom gezellig samen met jouw kind(eren), hun vriendjes en/of vriendinnetjes lekker koe knuffelen. Ze zien, ruiken, proeven en ervaren het échte boerenleven. Ook maken zij kennis met de passie voor ons vak. Er gaat een hele nieuwe wereld voor ze open.

Speciaal vanaf acht kinderen (inclusief volwassen) hebben we een op maat gemaakt programma. De kinderen kunnen lekker spelen op ons boerenerf en in de schuur. Ze hoeven zich geen moment te vervelen. De kinderen worden vermaakt en jij hebt er vervolgens helemaal geen omkijken meer naar.

Dé workshop
Het programma duurt ongeveer twee uur. We starten met de garderobe van het echte boerenleven. Laarzen en overall zijn items die niet mogen missen. Als iedereen klaar is, stappen we de stal in. Het eerste uur staat helemaal in teken van zelf onderzoek. Het ontdekken van de dieren, knuffelen met de kalfjes en ontmoeten van de pinken. Neem verder een kijkje hoe de koeien worden gemolken en ga lekker knuffelen.

Het tweede uur krijgen de kinderen heerlijk oer-Hollandse pannenkoeken voorgeschoteld. Onder genot van een beker limonade. Voor de ouders is er uiteraard ook een heerlijk kopje koffie of thee aanwezig. Als de buikjes rond zijn, gaan we met zijn allen naar de hooiberg. Gezellig in het hooi met de konijnen en kippen. Voor wie nog meer energie heeft, kan zich helemaal uitleven op de trampoline.

Details
Tijd:            11.00 uur tot 13.00 uur
                   13.00 uur tot 15.00 uur of
                   15.00 uur tot 17.00 uur.
Wanneer:  woensdag, vrijdag en zaterdag
                   (donderdag op aanvraag)
Kosten:      €12,50 per kind/volwassene
* Door de professionele begeleiding zijn kinderen met special gedrag ook van harte welkom
* Als er kind(eren) zijn met een allergie of dieet, geeft dit dan door bij het reserveringsformulier
* Op zondag zijn we gesloten.

Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijk kinderfeest.