Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Lunch

Op zoek naar een té gek groepsuitje voor vrienden, familie of collega’s waar iedereen nog maanden over napraat? Zo’n onvergetelijke dag bestaat uit de juiste combinatie van een bijzondere activiteit met lekker eten en drinken in onze prachtige omgeving.

Deze té gekke activiteit is beschikbaar vanaf vier personen. Individuele inschrijvingen zijn ook van harte welkom.

Hét programma
De lunch is een goed moment om met de activiteit van start te gaan. Deze vindt plaats bij restaurant Pijnappel, op ongeveer zes kilometer afstand. Het huiselijke restaurant is gelegen in het centrum van het gezellige dorpje Klarenbeek. De heerlijke lunch bestaat uit: drie heerlijk belegde minibroodjes en een kopje verse soep.

Nadat de verrukkelijke lunch is genuttigd en de buikjes zijn gevuld, kan het echte werk beginnen. Vanaf 12.45 uur word je hartelijk ontvangen door onze gastvrouw met een heerlijk kop koffie of thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over het ontstaan van koe knuffelen en de boerderij. Dit doen we natuurlijk helemaal in stijl. In de ontvangstruimte zijn overalls en laarzen voor iedereen beschikbaar.

Als iedereen in stijl is, stappen we de stal (bij regen zijn de koeien heerlijk droog in de stal) of het weiland in en maak je allereerst kennis met onze dieren. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt. Na het onthaasten, sluiten we deze bijzondere workshop gezellig af met een heerlijk hapje en drankje.

Details
Tijd
11.30 uur – 12.30 uur – lunch, Restaurant Pijnappel
13.00 uur – 16.00 uur – workshop Koe knuffelen

Wanneer
Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk! * Op zondag zijn we dicht.

Kosten
€ 67,50 per persoon  

Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.