Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Lunch

Op zoek naar een bijzonder groepsuitje voor vrienden, familie of collega’s waar iedereen nog maanden over napraat? Zo’n onvergetelijke dag bestaat uit de juiste combinatie van een orginele activiteit en lekker eten en drinken. Combineer koe knuffelen daarom met een heerlijke lunch in onze prachtige omgeving. Zo begin je de dag alvast heerlijk ontspannen. Deze té gekke activiteit is beschikbaar vanaf vier personen. Individuele inschrijvingen zijn ook van harte welkom.

Hét programma
De lunch is een goed moment om met de activiteit van start te gaan. De lunch vindt plaats op ongeveer zes kilometer afstand bij restaurant Pijnappel. Het huiselijke restaurant is gelegen in het centrum van het gezellige dorpje Klarenbeek. De heerlijke lunch bestaat uit onder andere een heerlijke soep en drie heerlijke belegde broodjes. Met een drankje naar keuze.

Nadat de verrukkelijke lunch is genuttigd en de buikjes zijn gevuld, kan het echte werk beginnen. Vanaf 12:45 uur wordt je hartelijk ontvangen door onze gastvrouw met een heerlijk kop koffie, thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over de boerderij en het ontstaan van koe knuffelen. Dit doen we natuurlijk helemaal in stijl. In de ontvangstruimte zijn overalls en laarzen voor iedereen beschikbaar.

Als iedereen in stijl is, stappen we de stal of het weiland in en maak je allereerst kennis met de lieve dieren. Zo stellen we ons voor aan de koeien en kalfjes. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt. Na het onthaasten, sluiten we deze bijzondere workshop gezellig af met een heerlijk drankje en hapje.

Details
Tijd
11:30 uur tot 12:30 uur – lunch, Restaurant Pijnappel
13:00 uur – 16:00 uur – workshop Koe knuffelen

Wanneer
Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk!

Kosten
€ 67,50 per persoon

De minuten tikken voorbij. Je bent verzekerd van een ervaring rijker. Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.