Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Workshop

Even weg uit de hectiek van de dag? Zoek dan niet verder! Vandaag de dag hebben we allemaal regelmatig te maken met stress. Bij ons wacht je slechts één taak, namelijk alleen maar ontspannen. Laat je lekker verrassen. Zodra jij je overgeeft, ervaar je dat de koeien terug kunnen knuffelen. Geniet ondertussen lekker van het moment én de landelijke omgeving.

Vanaf vier personen gaat de workshop van start. Ook individuele inschrijvingen zijn van harte welkom.

Dé workshop
De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijk kop koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens krijg je een korte introductie over het ontstaan van koe knuffelen en onze boerderij. Dit doen we natuurlijk helemaal in stijl. Voor iedereen is een overall en laarzen beschikbaar. Dit is verplicht bij het betreden van de koeienstal.

Als iedereen in stijl is, stappen we de stal of het weiland in. Bij regen zijn de koeien heerlijk droog in de stal. We gaan lekker op zelfonderzoek. Jij leert de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zo voel jij je helemaal op je gemak tussen de koeien. De minuten tikken voorbij. Zodra we lekker ontstresst zijn sluiten we de bijzondere workshop gezellig af met een lekker hapje en drankje.

Overige informatie
Tijd

10.30 uur tot 13.30 uur

13.00 uur tot 16.00 uur

Wanneer
Check de beschikbaarheid, koe knuffelen is van mei t/m oktober mogelijk!
*Op zondag zijn we gesloten.

Kosten
€50,00 per persoon (volwassen)
€30,00 (kind bassischool, onder vier jaar gratis)

Beleef koe knuffelen op onze boerderij en ga naar huis met een unieke ervaring!