Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Workshop

Even weg uit de hectiek van de dag? En kun je daarnaast wel een lekkere knuffel gebruiken? Neem een kijkje in het boerenleven. Knuffel dan met onze lieve koeien en ervaar de rustgevende werking. Koe knuffelen is een bijzondere activiteit voor een (kinder)verjaardag, familiefeest, vriendenuitje, zorggroepen of bedrijfsuitje.

Wij starten de workshop als wij minimaal 4 aanmeldingen hebben ontvangen, individueel of een groepsinschrijving. Iedereen is van harte welkom. Laat je verrassen. Zodra jij je overgeeft, ervaar je dat de koeien kunnen terug knuffelen. Geniet ondertussen lekker van het moment én de prachtige omgeving.

Dé workshop
De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijk kop koffie, thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over de boerderij en het ontstaan van koe knuffelen. Dit doen we natuurlijk in stijl. Voor iedereen is in de ontvangstruimte een overall en laarzen beschikbaar. Dit is verplicht bij het betreden van de koeienstal.

Als iedereen in stijl is, stappen we gezamenlijk de stal of het weiland in en we maken allereerst kennis met de lieve dieren. Zo stellen we ons voor aan de koeien en kalfjes. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt tussen de koeien. De minuten tikken voorbij. Al zijn we lekker ontstresst sluiten we de bijzondere workshop gezellig af met een lekker drankje en hapje.

Overige informatie
Tijd
10:30  uur tot 13:30 uur
13:00 uur tot 16:00 uur

Op zondagen zijn we gesloten!

Wanneer
Check de beschikbaarheid, koe knuffelen is heel het jaar mogelijk!

Kosten
€ 50,-      per persoon
€ 30,-      kind basisschool

Kind onder 4 jaar gratis.

Beleef koe knuffelen op onze boerderij, sla je armen om onze koeien en ga naar huis met een unieke ervaring!