Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen

Zoek je een uitje dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar iedereen nog lang over napraat? En een activiteit die voor zowel jong als oud onvergetelijk is? Maak dan kennis met koe knuffelen. Koe knuffelen is anders dan andere (groeps)uitjes. Het is een bijzondere activiteit om met familie, vrienden of collega’s te doen. Het is het hele jaar mogelijk vanaf vier tot maximaal honderd personen. Ook individuele inschrijvingen zijn van harte welkom!

Vandaag de dag hebben we allemaal te maken met hectiek. Het woord moeten wordt daarom deze dag vervangen door mogen. Bij ons wacht je slechts één taak, namelijk alleen maar genieten. Onze lieve dieren zijn relaxt, lief en ze hebben een nieuwsgierig karakter. Ze hebben warme en oprechte aandacht voor je met een lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden.

Wij, Marien & Linda nodigen je van harte uit om te knuffelen met de lieve dieren. Koe knuffelen is een unieke beleving. Even lekker één dag offline en uit alle hectiek stappen, wie wil dat nou niet?! Het is bewezen dat de hartslag van de koe een ontspannen effect heeft op de mens. Kortom ga lekker een hele dag of een deel van de dag op pauze in een landelijke omgeving en doe niets anders dan ‘koemunicatie’. Even lekker genieten van de rust en laad op met alle persoonlijke aandacht van de dieren en prachtige natuur.

Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Je bent verzekerd van een bijzondere ervaring rijker. Laat je lekker verrassen! Je kunt kiezen uit vijf verschillende koeknuffel mogelijkheden. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit ook graag. Ook is het leuk om cadeau te doen. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.