Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen

Zoek je een uitje waar iedereen nog lang over napraat? Neem dan een kijkje
in het échte boerenleven. Ga uit de hectiek van de dag en kom helemaal tot rust, midden in de natuur. Koe knuffelen is hét geschikte uitje vanaf vier personen. Het is een niet-dagelijkse onvergetelijke activiteit voor jong en oud. Denk aan een (kinder)verjaardag, familiefeest, bedrijfsuitje, zorggroep of vrijgezellenfeest.

Wist je dat koe knuffelen ook een ontspannen en rustgevend effect heeft? Voor allebei een win-winsituatie. De natte neus, het bijzondere, complexe, relaxte lijf, het nieuwsgierige en het lieve karakter van het dier. En vergeet die lieve blik in hun ogen niet. Als ze het toelaten, hebben ze warme en oprechte aandacht voor je. Met een heerlijke lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden.

Wanneer is het de beste timing om koe te knuffelen? Als je het aan ons vraagt is dat van mei tot en met oktober. In de zomer staan de koeien namelijk lekker buiten en is het gras mooi van kleur. Terwijl in de winter koe knuffelen in de stal is. Ook met regen zijn de koeien in de stal. Koe knuffelen is het hele jaar mogelijk. Maar net waar je van houdt, doe wat bij jou past!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast onze virtuele bedrijfstour.