Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Home

Op zoek naar een orgineel uitje? Neem een kijkje in het boerenleven, ga uit de hectiek van de dag en kom helemaal tot rust. Knuffelen met een koe is hét geschikte uitje vanaf vier personen voor een unieke beleving. Zo is het een niet-dagelijkse activiteit voor jong en oud! Denk aan een onvergetelijke (kinder)verjaardag, familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Wist je dat koe knuffelen ook echt een ontspannen en rustgevend effect heeft? Voor allebei een win-winsituatie. De natte neus, het bijzondere, complexe, relaxte lijf, het nieuwsgierige en het lieve karakter van het dier. En vergeet die lieve blik in hun ogen niet. Als ze het toelaten, hebben ze warme en oprechte aandacht voor je met een heerlijke lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden. Laat je overdonderen door de persoonlijke aandacht. Geniet ondertussen ook van het mooie landelijke uitzicht. Je gaat terug naar huis met een prachtige ervaring rijker!

Wij, Marien & Linda nodigen je graag uit om koe knuffelen te ontdekken en beleven. Kom samen en ontmoet onze dieren. Doe weer lekker nieuwe energie op in de prachtige natuur. Geniet midden in de landelijke omgeving in alle stilte tussen de koeien. Je onthaast heerlijk in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Alvast even virtueel/online de sfeer proeven? Dat kan! Bekijk hier onze virtuele bedrijfstour!

Neem een kijkje op onze vernieuwde website voor alle mogelijkheden. Ook individuele inschrijvingen zijn van harte welkom! Deze bijzondere ervaring willen wij natuurlijk graag met jullie delen.