Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Verkort

Op zoek naar een bijzondere activiteit voor jong en oud? Kom en bezoek onze boerderij en ervaar koe knuffelen. Het is een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familieuitjes, vanaf  vier tot maximaal 15 personen. Je bent even lekker offline en doet nieuwe energie op in de prachtige natuur. Een activiteit waar nog lang over gesproken wordt.

Wij starten de workshop als wij minimaal 4 aanmeldingen hebben ontvangen, individueel of een groepsinschrijving. Iedereen is van harte welkom. Laat je verrassen.

Neem een kijkje in het boerenleven. Onze lieve dieren zijn lekker relaxt, lief en hebben een nieuwsgierig karakter. Ze hebben warme en oprechte aandacht voor je, met een lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden. Onze koeien wegen ongeveer 700 kilo, heerlijk om tegenaan te leunen. En ze geven je graag een stevige knuffel terug als de koeien daar zin in hebben.

Het programma
De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijke kop koffie, thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over de boerderij en het ontstaan van koe knuffelen. Dit doen we natuurlijk in stijl. Voor iedereen is in de ontvangstruimte een overall beschikbaar en laarzen.

Als iedereen in stijl is, stappen we de stal of het weiland in en maken we allereerst kennis met de lieve dieren. Zo stellen we ons voor aan de koeien en kalfjes. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt tussen de koeien. Geniet, de minuten tikken voorbij.

Details
Tijd
10:30 uur tot 12:30 uur
13:00 uur tot 15:00 uur
15:00 uur tot 17:00 uur

Wanneer
Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk!

Op zondagen zijn we gesloten!

Kosten
€ 35,-   per persoon
€ 25,-   kind basisschool

Kind onder 4 jaar gratis.

De tijd vliegt voorbij. Je bent verzekerd van een ervaring rijker. Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.