Tel. 06-30648277 info@koeknuffelen.nl

Koe Knuffelen – Verkort

Zoek je een bijzondere activiteit waarbij je lekker offline bent en nieuwe energie opdoet? Kom en bezoek onze boerderij en ervaar koe knuffelen. Een activiteit waar nog lang over wordt gesproken. Het is een leuke activiteit voor jong en oud. Voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familie-uitjes, vanaf vier tot maximaal 15 personen.

Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Neem een kijkje in het boerenleven. Onze koeien wegen ongeveer 700 kilo. Heerlijk om tegenaan te leunen. En de koeien geven je graag een stevige knuffel terug als de koeien daar zin in hebben. Wie wil dat nou niet? Ervaar het!

Het programma
De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een heerlijke kop koffie of thee en wat lekkers. Je krijgt vervolgens een korte introductie over het ontstaan van koe knuffelen en de boerderij. Dit doen we natuurlijk in stijl. Voor iedereen is in de ontvangstruimte een overall beschikbaar en laarzen.

Als iedereen in stijl is, stappen we het weiland of de stal in. Met regenachtig weer liggen de koeien heerlijk droog. Allereerst maken we kennis met de lieve dieren. Wij leren jou de taal van de koe en jij weet vervolgens precies hoe je moet ‘koemuniceren’. Zodat je je helemaal op je gemak voelt tussen de koeien. Geniet, de minuten tikken namelijk voorbij.

Details
Tijd
10.30 uur tot 12.30 uur

13.00 uur tot 15.00 uur

Wanneer
Check de beschikbaarheid, heel het jaar mogelijk!
* Op zondag zijn we dicht

Kosten
€35,00 per persoon
€25,00 kind basisschool (kind <4 jaar gratis).

Koe knuffelen is er in alle soorten en maten. Als je speciale wensen hebt, vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee voor een onvergetelijke dag.