Zorgboerderij

 

Welkom bij Zorgboerderij Hof Noord Empe

Hof Noord Empe is een kleinschalige zorgboerderij en melkveehouderij gevestigd in Voorst. Het doel van de zorgboerderij het bieden van dagbesteding aan kinderen en (jong)volwassenen met een hulpvraag. Wij bieden hiervoor een beschermde, vertrouwde omgeving vanuit de rust en de ruimte van de boerderij.

Hof Noord Empe richt zich op kinderen en (jong)volwassenen met een hulpvraag op het gebied psychische problematiek, gedragsproblematiek en autisme. De begeleiding wordt verzorgd door enthousiaste en goed opgeleide medewerkers.

De zorgboerderij is kleinschalig van opzet waardoor er veel aandacht is voor de individuele begeleidingsbehoefte. Er is aandacht voor iedereen en de werkzaamheden worden aangepast aan de wensen en mogelijkheden van elke hulpvrager. Hiermee onderscheid de zorgboerderij zich van andere, grote zorginstellingen.

Wij werken samen met organisaties als RIWIS, GGNet, Philadelphia, Pactum, Ambique, DELTA en PGB-houders en zijn gecertificeerd door de federatie landbouw en zorg en GD Zoönosen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de coöperatie Boer en Zorg, en de vereniging zorgboeren BEZIG. En zijn we gecertificeerd opleidingsbedrijf van Calibris en Aequor voor opleidingen in de maatschappelijke zorg en jeugdzorg.

Onze contactgegevens:

Noord Emperweg 1
7383 CX Voorst
Telefoon: 06-13051792
E-mailadres: zorgboerderij@hofnoordempe.nl