Zakelijke arrangementen

 

Koe Knuffelen is ontstaan vanuit de behoefte binnen de samenleving om te leven in vrijheid en met respect voor mens, dier en natuur.
Doelstelling: Verbinden van mens, dier en natuur om respect voor het leven te bevorderen

Koe Knuffelen is ontwikkeld in 2001 op ons eigen melkveebedrijf. Hiermee hebben onze koeien een gezicht gekregen en is koe knuffelen nu een bekend fenomeen geworden.
In de loop der jaren zien we dat het koe knuffelen zich steeds verder ontwikkeld.
Ook heeft Nederland zich hiermee op de kaart gezet door deze opmerkelijke innovatie. Veel internationale aandacht is voor het fenomeen koe knuffelen
Koe Knuffelen gaat om het bevorderen van respect voor leven. Dit is te meten aan het effect op mens en dier.

  1. Koe Knuffelen verbindt en bevordert respect.

  2. Een groeiende belangstelling vanuit het bedrijfsleven om tijdens een teamdag kennis te maken met deze nieuwste innovatie op het gebied van verbinden en respect.

 

Teambuilding met Koe Knuffelen:
Is er een link tussen koeien en personeel? Koeien en medewerkers lijken meer op elkaar dan de meeste mensen denken. Ze zijn allebei een investering waard. Op onze boerderij in het Oosten van het land experimenteren we hiermee. Tientallen ‘hoogproductieve medewerksters’ (melkkoeien) krijgen voor hun bevalling twee maanden zwangerschapsverlof. Ze worden niet alleen gemolken, maar ook veel geknuffeld. De investering loont: de gezondheid verbeterd waardoor het ziektecijfer daalt.