Nieuws

Koeiendans en (h)eerlijke streekmarkt!!

Zaterdag 16 april is het eindelijk weer zo ver, de koeien gaan weer het weiland in. Ze luiden het weideseizoen in met vrolijke huppels en sprongen.
De koeiendans is om 12:30. Vanaf 12:00 uur is het mogelijk om klaar te gaan staan. We hebben die dag een (h)eerlijke markt van 11:00 – 16:00 uur.

Dit jaar bestaan Agrarisch Cultuurgoed en Zorgboerderij Hof Noord Empe 15 jaar, dit willen we heel graag samen met jullie vieren deze dag!

Definitieve flyer 16 april 2016

 

 

 

 

We hebben op zaterdag 13 februari en zondag 14 februari een valentijn special koe knuffelen. Iedereen krijgt 10 % korting.

Valentijn koe knuffelen

We hebben op zondag 10 mei een speciale moederdag actie koe knuffelen. Iedereen krijgt 10 % korting.

Moederdag actie koe knuffelen

We hebben op zondag 10 mei een speciale moederdag actie koe knuffelen. Iedereen krijgt 10 % korting.

 

Koeiendans op 18 april

 

Uitnodiging opendag met streekmarkt en koeiendans op zaterdag 18 april van 12:00 – 16:00
Zorg dat u er om 12 uur bent zodat u een mooie plek kan uitzoeken om 12:30 gaan de koeien naar buiten!!

koeiendans opendag en streekmarkt 18 april

 

Heeft u vragen mbt de opendag? stuur ons dan een mail, dit kan naar info@koeknuffelen.nl

03-02-2015

Nominatie “leukste uitje van provincie Gelderland”

We zijn genomineerd als leukste uitje van de provincie Gelderland door de ANWB, we zijn erg blij met deze nominatie en hopen van harte dat we winnen.
Wil je ons helpen om het leukste uitje van Gelderland te worden?
klik dan op de volgende link:  http://www.anwb.nl/landvananwb/koe-knuffelen

Nieuwe folder:

We hebben voor alle drie bedrijven, de Boerderij, Zorgboerderij en Agrarisch Cultuurgoed nieuwe flyers ontworpen.

AC_logo_FC Melkveehouderij_FC Zorgboerderij_FC

kaart_Agr Cultuurgoed                                               kaart_Melkveehouderij                                           kaart_Zorgboerderij

09-12-2014 geplaatst

Koe Knuffel Kerst Special met Glühwein en Kaarslicht

Unieke beleving in de sfeer van kerst midden tussen de koeien omlijst met wederzijds respect tussen mens en dier. Op de boerderij ontvangen worden met vers gezette koffie en kaarslichtjes, het zachte gesnuif van een koeienneus en de geur van glühwein. Een 3 uur durend avontuur.

 

Toe aan ontspanning

Tussen St. Nicolaas en Kerst is er geen tijd voor jezelf. Nauwelijks zijn de cadeaus van hun prullaria ontdaan en verdwijnen zij tussen de Sinterklaas cadeau’s van het vorig jaar of we zijn alweer druk in de weer voor een  geschikte kerstboom en om de nodige kunstlichtjes her en der in het huis te draperen om zo toch het ultieme kerstgevoel in huis te halen. Sjorren en zeulen met veel te veel kerstgeschenken en te zware tassen tussen massa’s óók winkelende mensen.

 

Dan is het tijd voor jezelf. Even bijkomen in de natuurlijke sfeer van het authentieke. Hiervoor biedt de cursus Koe Knuffelen de juiste ingrediënten. Lekker Basic en echte rust, ruimte en natuurlijke harmonie.

Unieke beleving in Voorst

Sinds 2001 ontvangen de koeien op Hof Noord Empe aan de Noord Emperweg 1 te Voorst vele gasten voor het unieke programma Koe Knuffelen.  Het is niet ongewoon dat de gasten van over alle uithoeken  van Nederland komen en zelfs van over de grens waardoor de omliggende B&B en restaurants een leuke toestroom aan enthousiaste klanten mogen ontvangen. Vandaar dat er speciaal voor de kerstvakantie een kerstarrangement is samengesteld om de kerstdagen op een heel bijzondere wijze te vieren.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de combinatie van koe knuffelen en een heerlijk diner in één van de vele goede restaurants in en rondom de gemeente Voorst een unieke beleving.

 

Knuffel eens een koe bij kaarslicht!

U wordt ontvangen met koffie/thee en heerlijke kerstkoek voor functionele ‘onthaast-tips’, om de sfeer van Kerstmis te komen.

Al kuierend en keuvelend maakt u kennis met de taal van de koe, we beginnen bij de kleine kalfjes en bouwen het rustig op. Hierna zoeken we de warmte van de koeien op om het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen. Alles wordt omlijst met rust en respect voor mens en dier. U zult ervaren wat het betekent om tegen 700 kg van 39 graden aan te mogen rusten. De kennismaking met de dieren wordt vaak in wederzijdse dankbaarheid aanvaard.

Het drie uur durend programma biedt na afloop een hapje en glühwein bij kaarslicht. De cursus is omlijst met harmonie, veiligheid en creativiteit, waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het kledingadvies is warm en gemakkelijk. Het moet tegen een stootje kunnen.

Iedereen krijgt hier een overjas of overall met laarzen aan.

Neem lekkere warme sokken mee!

 

Kerst Special voor de kerstvakantie Een speciaal programma voor de kerst vakantie.

Ontvangst 12.45 uur tot 16.15 uur

– zaterdag 20 december

– maandag 22 december

– dinsdag 23 december

– woensdag 24 december

– zaterdag 27 december

Plaats: Hof Noord Empe, Noord Empereweg 1, 7383 CX, VOORST

www.koeknuffelen.nl Boekingen: per e-mail, info@agrarischcultuurgoed.nl

Telefoon, 0575-501397 / 0618844545

Koeiendans 19 april 2014 van 12:45 t/m 13:30 met aansluitend een kleine streekmarkt.

 

Koeiendans met streekmarkt 2014

06-01-2014
Feestschuur vandaag de Feestschuur weer voorzien van veel verse hooibalen, laat het hutten bouwen en stoeien in het hooi maar beginnen.

01-01-2014
gelukkig nieuwjaar Wij wensen iedereen een warm en liefde vol 2014 met veel knuffels.

17-04-2013
jaap en marente

Genomineerd voor Agrarisch Ondernemer 2013

Afgelopen jaar heeft ons bedrijf een groei doorgemaakt die past bij de vraag vanuit de samenleving. Agrarisch Ondernemen midden in de samenleving is onze slogan.

Inmiddels weten we dat we niet door zijn naar de volgende ronde. De argumenten zijn ons nog niet duidelijk gemaakt, wel weten we dat vele fans uit binnen en buitenland het jammer vinden dat we niet verder gaan voor deze prijs.

Wij geloven in onze kracht en ontvangen wekelijks reacties vanuit het land van klanten die vriend van de boerderij willen worden of reeds zijn, ook ontvangen we de reacties van onze zorgcliënten die baat hebben met de diensten die wij leveren.

Al onze relaties zijn blij en trots op dat wat wij met elkaar neerzetten en zullen hiermee verder gaan zodat de boerderij een voorwaarde is gezond en gelukkig bestaan.

Dank voor al jullie ondersteuning en bemoediging!

Jaap Hupkes
Marente Hupkes
Karlijn Hupkes
Mirre Hupkes
Pascal Berenpas

Redenen waarom dit bedrijf in aanmerking komt:
* De technische en de financiële resultaten van de afgelopen jaren en de prognose voor 2013 maken het mogelijk om te investeren in kwaliteit van duurzaamheid, continuïteit en dierwelzijn
* Een onderscheidende toekomstvisie van de ondernemers
* Investeringen en bedrijfsontwikkeling zijn gedaan waarbij verantwoorde risico’s zijn genomen
* Midden in de samenleving met 160 vrienden die ons bedrijf telt

We hopen dat dit u heeft geïnspireerd om ons voor deze prijs voor te dragen.
Als we de Agrarisch Ondernemersprijs in de wacht slepen kunnen we de kalverstal aanpassen voor meer lucht, licht en ruimte voor de kalfjes.

Ons promotiefilmpje