Links

Hier vind u leuk en nuttige links gerelateerd aan ons bedrijf.

Billy the Kid voor het eerst naar zijn nieuwe plek

– Barbara Gen Fotografie:  

Restaurant Pijnappel

Restaurant Pijnappel, gelegen in het “centrum” van het gezellige dorp Klarenbeek op de Veluwe , heeft u als gast van alles te bieden. In ons restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar ook voor een kopje koffie met gebak bent u van harte welkom. Daarnaast beschikt Restaurant Pijnappel over diverse zalen met een capaciteit tot 250 personen. In deze zalen verzorgen wij graag uw bruiloft, receptie, diner, buffet of verjaardag. Ook voor vergaderingen, presentaties en conferenties zijn er diverse ruime zalen. Het dorp Klarenbeek is gelegen op de Veluwe en de omgeving leent zich goed voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten.
Restaurant Pijnappel
Hoofdweg 55,
7382 BE Klarenbeek, gemeente Voorst
(bij Apeldoorn) 

 

Betsies Bedstee

B&B Betsies Bedstee laat u even ontsnappen aan de drukte en stress van alle dag, in onze rustige omgeving kunt u lekker onthaasten.
U overnacht in een unieke authentieke blokhut, die van alle gemakken is voorzien.
Empe is een buurtschap in de gemeente Brummen en ligt vlak bij Voorst, Zutphen en Apeldoorn.
Naam: Betsie Blankespoor
Adres: Plagweg 13
Postcode: 7399 RL
Plaats : Empe
Tel : 0575-476219
Mobiel: 06-40286645
E-mail : b.blankespoor@kpnplanet.nl

 

Wij, Thea en Herman van Elck, vielen in 1993 voor het vijf hectare grote landschap te Voorst. Het met bossen, weilanden en akkers omgeven Voorst bevindt zich tussen de Veluwe en de IJssel in het groene hart van Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

 

Bed en Breakfast Zweden

B&B De Meeuwenberg in Zweden!
In Kväggen waar deze nieuwe bed & breakfast verscholen ligt in de adembenemende natuur van de Bergslagenregio.

 

B&B Het Vlasveen

Welkom bij ‘het Vlasveen’ in buurtschap Gietelo bij Voorst.
Ons in landelijke sfeer gerenoveerde gastenverblijf ‘het Vlasveen’ is genoemd naar de historische veldnaam waaraan het staat.
‘het Vlasveen’ ligt naast onze eigen woning en is volledig zelfvoorziend.  De woonkamer kijkt uit op landgoed ‘de Poll’.

 

BoerenWijs

BoerenWijs brengt kinderen van de baisschool en middelbare school naar de boerderij zodat zij weer weten wat zij eten.

 

Waardewerken

Waardewerken is een initiatief van 18 multifunctionele agrarisch ondernemers samen met de Animal Sciences Group en Praktijkonderzoek Plant en Omgeving, sector Akkerbouw, Groene Ruimte en Vollegrondsgroenten, beiden gevestigd in Lelystad en deel uitmakend van Wageningen UR. Waardewerken is onderdeel van het LNV-onderzoeksprogramma 400-V Multifunctionele Bedrijfssystemen.

 

Ribhouse Texas

Amerikaans grillrestaurant, een ongedwongen restaurant met gevoel voor sfeer. Arrangementen in samenwerking met Agrarisch Cultuurgoed.

 

Koffie en theeschenkerij De Hommel

De schenkerij is gelegen tussen Veluwe en IJssel, in het prachtige buitengebied van EMPE. Een heerlijke plek voor een kopje koffie met gebak of een zalig broodje uit eigen keuken. Lekker even ontspannen in onze sfeervolle boerderij of op het terras.

 

VVV Voorst

Tussen Veluwe en IJssel, in de stedendriehoek van Zutphen, Apeldoorn en Deventer ligt onze gemeente Voorst. Een gemeente die even veelzijdig is in haar historie als in haar landschappen.

 

VVV Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe. Met een inwonertal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden. Ten opzichte van andere plaatsen is Apeldoorn echter verrassend anders. In weinig steden vind je zoveel rust en ruimte als hier.

 

Voorst Actua

De kabelkrant van de Gemeente Voorst.

 

Pannenkoekenhuis Voorst

Pannenkoeken voor het hele gezin met ruime speelgelegenheid. Arrangementen in samenwerking met Agrarisch Cultuurgoed.

 

Boerenkeuken

Kom genieten van een heerlijk stukje platteland. Arrangementen in samenwerking met Agrarisch Cultuurgoed.

  

Plattelandpagina.nl

Hier vindt u de links naar alles wat met het platteland te maken heeft.

 

www.0571.startkabel.nl

De startpagina van de Gemeente Voorst.