Koe knuffelen

koeknuffelen ella  koe knuffelen op stal koe knuffelen op stal

Het fenomeen koe knuffelen is ontwikkeld bij ons op Melkveehouderij Noord Empe, sinds 2001 geven wij de workshop koe knuffelen met veel plezier.

Op het melkveebedrijf van Marien en Linda Boekesteijn wonen en werken wij samen met ruim 120 hoog productieve medewerksters die worden gemolken en geknuffeld door ons en onze gasten.

Koe knuffelen is een unieke beleving met echte grote en lieve koeien voor iedereen die houdt van respect voor mens, dier en natuur. Samen gelukkig zijn! Dat is het doel van het Koe knuffelen.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de workshop koe knuffelen in Voorst!
Laat u verrassen door deze unieke ervaring op de Boerderij.

De arrangementen zijn geschikt voor jong en oud!

‘Koe knuffelen’ doet u niet zomaar, Koe knuffelen heeft bewezen dat het meer is dan genieten tegen een warm koeien lijf.
Kinderen met slaap problemen vallen in slaap door het zachte wiegen van de buik tijdens de ademhaling.

Geriatrische patiënten komen tot leven en beginnen spontaan verhalen te vertellen of gedichtjes op te zeggen. Kinderen met ADHD worden rustig en gaan tegen de koe aan zitten. Zelfs de drukste kinderen worden rustig door het respect dat er voor de dieren is. 

Groepen:

Iedereen kan koe knuffelen, een 3 uur durend programma, met een groep van 6 tot 100 personen. Koe Knuffelen is mogelijk het hele jaar. Geschikt als bedrijfsuitje, inspiratie voor nieuw personeelsbeleid en voor de aanstaande bruid of bruidegom. Het thema is verbinden en terug naar de kernwaarden van het leven.

Individuele inschrijving:
De Open inschrijving is bedoeld voor de individuele inschrijvingen of kleinere groepen. U kunt zich individueel aanmelden voor de open workshop, u komt dan in een groep samen met andere gasten die zich individueel hebben aangemeld. De beschikbare data vind u bij ons op de site.

Kijk gerust naar al onze verschillende arrangementen.