Koe knuffelen in Landelijke Luxe

Koe knuffelen met Sanne koe knuffelen danielle Koe knuffel luna  Restaurant  Inntel

Een speciaal arrangement  dat alle ingrediënten bevat om volledige te ontstressen, op te laden en inspiratie op te doen. Actief of passief ontspannen in een comfortabel 4 sterren Inntel Resort Zutphen in Zutphen aan de IJssel, genieten van good food gerechten, met bereid met passie en smaak voor gezondheid en …… terug naar de essentie; kennis maken met het boerenbestaan door te kuieren, keuvelen en communiceren met een koe.

Vrijdag aankomst Resort waar u wordt ontvangen met een cocktail en borrelgarnituur in de lounge en kunt u genieten van alle comfort en faciliteiten van het hotel. In de eigentijdse en ongedwongen sfeer van het restaurant Sense geniet van een met zorg bereid 3 gangen diner boordevol gezonde ingrediënten.

U overnacht in een comfortabele kamer welke van alle gemakken is voorzien. Op zaterdag hoeft u niet te haasten, u start de dag met een weldadig ontbijt voor een relaxte gemoedstoestand en rond 12.30 gaat u met eigen vervoer op weg naar de Boerderij Hof Noord Empe op ca 15 autominuten van het hotel.

Hier gaat u onthaasten door te kuieren en keuvelen tussen de kalfjes en de koeien om innovatie en creativiteit te ontdekken.  Het is de mate van genieten is wat telt. Daarna komt het moment suprème. Op zoek naar de liefste, grootste en rustigste koe. Heerlijk herkauwend (relativerend) in al haar rust. Koemunicatie ( non verbale communicatie)  is de nieuwste ervaring op het gebied van communicatie. De dag word afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Een fantastische ervaring waardoor u zeker anders naar huis gaat dan u kwam!

Speciaal voor de pure genieter samengesteld:

  •  Enjoy   Cocktail met borrelgarnituur
  • Relax   Overnachting in een comfortabele 2 persoonskamer.
  • Mood   Good mood breakfast buffet.
  • Sense  Driegangen diner.
  • Health Vrij gebr. fitness, zwembad, sauna & korting op tennis squash- en bowling
  • Heal     3 uur Koe Knuffelen incl. koffie met koek, hapjes en drankjes na afloop.
  • Vrijdag 15:00 t/m Zaterdag 16:00 uur

  •  € 135 p.p  (normale prijs € 157,50 pp)

  •  Inclusief:  diner, overnachting, ontbijt en workshop

 

Vraag ons naar de mogelijkheden